KiddoKitchen

Bra att veta

Bra sömn även i ljusare tider 💤

Men med dessa längre dagar kommer ibland vissa utmaningar. När mörkret som signalerar sovtid uteblir, blir det ännu viktigare att skapa en miljö som hjälper barn att varva ner och förbereda sig för natten. Här är några tips och produkter från Frida Baby som kan underlätta denna övergång. 🥱😴
Ladda ner appen gratis för fler recept, artiklar och mer information.
KiddoKitchen på App StoreKiddoKitchen på Google Play

Sommaren är en magisk tid för barnen, fylld med långa, ljusa dagar, lek och äventyr ☀

Men med dessa längre dagar kommer ibland vissa utmaningar. När mörkret som signalerar sovtid uteblir, blir det ännu viktigare att skapa en miljö som hjälper barn att varva ner och förbereda sig för natten. Här är några tips och produkter från Frida Baby som kan underlätta denna övergång. 🥱😴

Skapa en lugnande badstund 🛁🌙

En av de mest effektiva sätten att hjälpa barn att slappna av på kvällen är genom en lugnande badstund. Värmen från badet kan hjälpa musklerna att slappna av och signalera till hjärnan att det är dags att varva ner. Sköljkannan från Frida Baby är perfekt för att göra badstunden både rolig och avslappnande. Vi är många föräldrar som är smärtsamt medvetna om att barn inte gillar att tvätta håret men denna sköljkanna bidra till en mer harmonisk badupplevelse.

Badhandsken från Frida Baby är en annan grym produkt. Den mjuka handsken gör tvättstunden skonsam för barnets känsliga hud samtidigt som den skapar en mysig och trygg känsla. Att massera den lille försiktigt med badhandsken kan även främja en lugnare övergång till nattens vila.

Slide 1
Slide 2

Massage och Hudvård 🥰

Efter badet kan en kort massage hjälpa barnet att slappna av ytterligare. Badborsten från Frida Baby är utmärkt för detta. Den mjuka borsten är designad för att stimulera blodcirkulationen och kan användas både i badet och efteråt för en lätt massage. Detta kan skapa en skön, avkopplande känsla som hjälper barnet att bli redo för sängen.

Slide 1

Optimera Sovmiljön 🌙

En annan viktig faktor för att säkerställa en god natts sömn är att skapa en skön sovmiljö. Under sommarmånaderna kan det vara svårt att hålla rummet tillräckligt svalt och luftkvaliteten optimal. Luftfuktaren från Frida Baby kan vara en stor hjälp här. Genom att hålla luften fuktig bidrar den till en mer behaglig andningsmiljö. Dessutom kan en lätt, sval dimma från luftfuktaren hjälpa till att sänka rummets temperatur något, vilket gör det lättare för barnet att sova gott. Toppen är också att denna luftfuktaren även har en liten nattlampa!

Slide 1

Skapa Rutiner

Sist men inte minst är det viktigt att skapa och hålla fast vid en konsekvent kvällsrutin. Oavsett hur ljusa och lockande de sena kvällarna är, behöver barn en tydlig signal att det är dags att börja varva ner. En fast tid för bad, massage och sagoläsning kan hjälpa till att strukturera kvällen och göra övergången till nattens vila smidigare 💤💞

Senaste artiklar

Reviews

Jag älskar KiddoKitchen! Det är så enkelt att hitta recept som passar min familj. Jag har aldrig varit så glad över att laga mat!

Recension av Rebecca

Rebecca

Hjälpsam app i vardagen! När man ska hålla reda på exakt allt så är det skönt att ha en guide för mat. Barnen har hittills älskat alla recept (och vi med för den delen). Bra med information och att man kan ställa frågor direkt till dietist också, uppskattas!

Recension av Elvni

Elvni

Tack / Slutkörd pappa

Recension av Philip

Philip

Frågor

Är KiddoKitchen appen gratis?

Ja, appen är helt gratis och går att ladda ner på både iOS och Android.

Tar ni fram era recept själva?

Vi har tagit fram ca 90 % själva och 10 % med hjälp av en konsult. Samtliga recept är validerade av vår barndietist.

Måste jag skapa konto för att få tillgång till appen?

Nej, det går fint att registrera dig som gäst. Vissa funktioner kräver dock konto så vi rekommenderar naturligtvis det.

Will an english version be released in the future?

Yes! Might take some time but stay tuned :)

Till vilka åldrar på barn riktar sig appen?

Från 4 månader till ca 7 år. Vi har dock även vuxna utan barn som älskar våra recept!

Till vem vänder man sig om man är intresserad av att samarbeta med KiddoKitchen?

Kul! Maila [email protected] så ser vi vad vi kan sno ihop.