KiddoKitchen

Matsedlar

Matsedel vecka 18

Denna veckan kör vi på effektivitet och frysvänligt! Vi börjar återigen veckan med "Meatless Monday" där vi har en ny rätt på menyn - en krämig och kryddig gryta - perfekt smakträning därhemma och god för hela familjen. Har ni någon därhemma som vill fylla på med lite animaliskt också - strössla fetaost på - så gott! Den är dessutom perfekt att frysa in så gör gärna mycket samt extra sötpotatis som sedan serveras till den panerade fisken på onsdag.
Ladda ner appen gratis för fler recept, artiklar och mer information.
KiddoKitchen på App StoreKiddoKitchen på Google Play

Denna veckan kör vi på effektivitet och frysvänligt! Vi börjar återigen veckan med "Meatless Monday" där vi har en ny rätt på menyn - en krämig och kryddig gryta - perfekt smakträning därhemma och god för hela familjen. Har ni någon därhemma som vill fylla på med lite animaliskt också - strössla fetaost på - så gott! Den är dessutom perfekt att frysa in så gör gärna mycket samt extra sötpotatis som sedan serveras till den panerade fisken på onsdag.

På tisdagen kör vi familjefavoriten lasagne! Älskad av alla och perfekt matlåda / frysa in det som blir över. Gör extra köttfärssås som används till quesadillas på torsdagen. Skulle köttfärsen vara slut kan ni såklart göra vegetariska på grytan från i måndags.

Vi vill också påminna om grönsaker som är i säsong (bra för miljö och plånbok) och som ni kan fylla ut grytor med eller servera som tillbehör är bl.a. isbergssallad, kålrot, lök, morötter, tomat, gurka, palsternacka, potatis, purjolök, rotselleri, rödbeta, salladskål, sparris och vitkål. Gott som tillbehör / ha i grytor eller en pytt!

Måndag (kyckling)

Tisdag (kött/vegetarisk)

Onsdag (fisk)

Torsdag (kött/vegetarisk)

Återanvänd köttfärsen/grytan i veckan

Senaste artiklar

Reviews

Jag älskar KiddoKitchen! Det är så enkelt att hitta recept som passar min familj. Jag har aldrig varit så glad över att laga mat!

Recension av Rebecca

Rebecca

Hjälpsam app i vardagen! När man ska hålla reda på exakt allt så är det skönt att ha en guide för mat. Barnen har hittills älskat alla recept (och vi med för den delen). Bra med information och att man kan ställa frågor direkt till dietist också, uppskattas!

Recension av Elvni

Elvni

Tack / Slutkörd pappa

Recension av Philip

Philip

Frågor

Är KiddoKitchen appen gratis?

Ja, appen är helt gratis och går att ladda ner på både iOS och Android.

Tar ni fram era recept själva?

Vi har tagit fram ca 90 % själva och 10 % med hjälp av en konsult. Samtliga recept är validerade av vår barndietist.

Måste jag skapa konto för att få tillgång till appen?

Nej, det går fint att registrera dig som gäst. Vissa funktioner kräver dock konto så vi rekommenderar naturligtvis det.

Will an english version be released in the future?

Yes! Might take some time but stay tuned :)

Till vilka åldrar på barn riktar sig appen?

Från 4 månader till ca 7 år. Vi har dock även vuxna utan barn som älskar våra recept!

Till vem vänder man sig om man är intresserad av att samarbeta med KiddoKitchen?

Kul! Maila [email protected] så ser vi vad vi kan sno ihop.