KiddoKitchen

Frida Babys grymma produkter för förkylda småttingar

Ni har väl inte missat life hack produkterna vid förkylning från Frida Baby? KiddoKitchen teamet är flitiga användare! Beställ produkterna enkelt via Meds, massvis av smarta produkter för bebisar & mammor, nedan hittar ni våra favoriter vid förkylning.
Ladda ner appen gratis för fler recept, artiklar och mer information.
KiddoKitchen på App StoreKiddoKitchen på Google Play

Ni har väl inte missat life hack produkterna vid förkylning från Frida Baby? KiddoKitchen teamet är flitiga användare! Beställ produkterna enkelt via Meds, massvis av smarta produkter för bebisar & mammor, nedan hittar ni våra favoriter vid förkylning.

Näsfrida snorsugaren: Vår absoluta favoritprodukt - den älskade snorsugen. Små barn kan inte fräsa – och därför inte heller snyta sig. Förkylningar med nästäppa påverkar ofta nattsömnen och matintaget negativt eftersom barnet inte kan andas ordentligt. Du hjälper barnet att snyta sig genom att använda din egen sugförmåga, vilket är ett säkert och effektivt sätt att rensa täppta näsor.

Läs mer om snorsugaren

Näsfrida nässpray: Koksaltlösning innehållande vatten och salt, speciellt formad för små näsor. Löser effektivt upp snor. Vi älskar denna särskilt mycket i och med dess rena innehållsförteckning - koksaltslösning - that’s it!

Läs mer om nässpray

Medicindoseringsnapp: Medicindosering och napp i ett med ett vinklat rör i nappen som hjälper till att ge korrekt dos utan krångel. Medicinen doseras genom ett rör i nappen mot sidan av kinden, vilket gör att medicinen slinker förbi smaklökarna. Ofta är flytande mediciner att föredra eller det som finns att tillgå men det är ju alltid en sån kamp med att få i barnen just det!

Läs mer om medicindoseringsnapp

Slide 1
Slide 2
Slide 3

Senaste artiklar

Reviews

Jag älskar KiddoKitchen! Det är så enkelt att hitta recept som passar min familj. Jag har aldrig varit så glad över att laga mat!

Recension av Rebecca

Rebecca

Hjälpsam app i vardagen! När man ska hålla reda på exakt allt så är det skönt att ha en guide för mat. Barnen har hittills älskat alla recept (och vi med för den delen). Bra med information och att man kan ställa frågor direkt till dietist också, uppskattas!

Recension av Elvni

Elvni

Tack / Slutkörd pappa

Recension av Philip

Philip

Frågor

Är KiddoKitchen appen gratis?

Ja, appen är helt gratis och går att ladda ner på både iOS och Android.

Tar ni fram era recept själva?

Vi har tagit fram ca 90 % själva och 10 % med hjälp av en konsult. Samtliga recept är validerade av vår barndietist.

Måste jag skapa konto för att få tillgång till appen?

Nej, det går fint att registrera dig som gäst. Vissa funktioner kräver dock konto så vi rekommenderar naturligtvis det.

Will an english version be released in the future?

Yes! Might take some time but stay tuned :)

Till vilka åldrar på barn riktar sig appen?

Från 4 månader till ca 7 år. Vi har dock även vuxna utan barn som älskar våra recept!

Till vem vänder man sig om man är intresserad av att samarbeta med KiddoKitchen?

Kul! Maila [email protected] så ser vi vad vi kan sno ihop.