KiddoKitchen

Exkludera från flöden

KiddoKitchens Black Friday favoriter!

Artikeln innehåller annonslänkar
Ladda ner appen gratis för fler recept, artiklar och mer information.
KiddoKitchen på App StoreKiddoKitchen på Google Play

Artikeln innehåller annonslänkar

Årets största rea-vecka är här och hela teamet delar med sig av sina favoritprodukter i köket som gör deras vardag lite lättare (och godare!)

Mollys Mixer - gör tillagning av allting från 4-månaders puréer till biffar, soppor och smoothies MYCKET enklare. Bara att slänga i och trycka på en knapp. Jag hade inte överlevt utan min mixer! Jag har denna från Bosch men om man söker på blender hos prisjakt får ni fram alla deras mest populära och köpta, där kan man hitta en variant och prislapp som passar er familj!

Linns våffeljärn - vi lagar våfflor till frukost, lunch och middag! Ni som har följt KiddoKitchen länge vet att vi har otaliga recept på våfflor boostade med allt från vita bönor, spenat, sötpotatis. Därför är mitt dubbla våffeljärn från Wilfra vår viktigaste kompis här hemma i köket.

Carls Airfryer - Ingen har missat airfryerns framtåg. Jag var själv lite skeptisk i början men när jag väl fick testa blev jag hooked! Efter vi köpte hem vår egen har nästan 80% av alla måltider lagats med hjälp av den - grym tidssparare och SÅ enkelt.

Ylvas minimatberedare - vi har inte plats för att ha en mixer hemma och köpte istället ett paket med stavmixer som kommer tillsammans med liten matberedare och visp. Speciellt den lilla matberedaren är toppen om man ska mixa lite mindre mängder! Vi någon av dessa produkter flera gånger i veckan!

Är du sugen på fler Black Friday erbjudande så kika i våra i nedan artiklar där ni hittar fantastiska erbjudanden från Stokke 🌟

Senaste artiklar

Reviews

Jag älskar KiddoKitchen! Det är så enkelt att hitta recept som passar min familj. Jag har aldrig varit så glad över att laga mat!

Recension av Rebecca

Rebecca

Hjälpsam app i vardagen! När man ska hålla reda på exakt allt så är det skönt att ha en guide för mat. Barnen har hittills älskat alla recept (och vi med för den delen). Bra med information och att man kan ställa frågor direkt till dietist också, uppskattas!

Recension av Elvni

Elvni

Tack / Slutkörd pappa

Recension av Philip

Philip

Frågor

Är KiddoKitchen appen gratis?

Ja, appen är helt gratis och går att ladda ner på både iOS och Android.

Tar ni fram era recept själva?

Vi har tagit fram ca 90 % själva och 10 % med hjälp av en konsult. Samtliga recept är validerade av vår barndietist.

Måste jag skapa konto för att få tillgång till appen?

Nej, det går fint att registrera dig som gäst. Vissa funktioner kräver dock konto så vi rekommenderar naturligtvis det.

Will an english version be released in the future?

Yes! Might take some time but stay tuned :)

Till vilka åldrar på barn riktar sig appen?

Från 4 månader till ca 7 år. Vi har dock även vuxna utan barn som älskar våra recept!

Till vem vänder man sig om man är intresserad av att samarbeta med KiddoKitchen?

Kul! Maila [email protected] så ser vi vad vi kan sno ihop.